Przejdź do treści

Vilano

Restauracja

Zgadzamy się z opinią wielu kucharzy, że podstawą dobrej potrawy jest jakość produktów , a bardzo prosty lecz przyjazny wystrój restauracji może być tłem nie tylko spożywania posiłku ale i spotkań oraz rozmów przy winie.

Sprawdź aktualne menu

O restauracji

Adam Przybysz przez wiele lat pracował w restauracji Chianti na ulicy Foksal w Warszawie i jest laureatem wielu krajowych i międzynarodowych konkursów kulinarnych.

Przystawki

Tu rządzi carpaccio i tatar. Polędwica wołowa krojona na cieniutkie plasterki , skropiona sokiem z cytryny z pokruszonym parmezanem a na życzenie pokryte czarną truflą to prawdziwa uczta dla podniebienia. Poza tym tatar z łososia, z polędwicy wolowej lub bruschetta mogą być wspaniałym początkiem obiadu lub kolacji.

PIZZA

Pizza to nasz prawdziwy hit! To chrupiące, cienkie ciasto typowo rzymskie, które przyciąga do nas smakoszy z całego miasta! Na co dzień w naszym menu oferujemy 11 rodzajów pizzy, a co jakiś czas wprowadzamy dodatkowe sezonowe pozycje.

MAKARONY

Włoskiej kuchni nie ma bez makaronu. Nasze pasty są codziennie produkowane na miejscu z najlepszych gatunków mąki. Dodatkowo można u nas zjeść makaron w kolorze zielonym z dodatkiem szpinaku czy czarny z atramentem kałamarnicy. Dodatkami mogą być krewetki, kurczak, mięso czy jajko jak w klasycznej carbonarze. Proponujemy też dodatki sezonowe jak: kurki, rydze, szparagi, dynie czy czarna trufla.

Kontakt

Potrzebujesz oferty?
Organizujesz wydarzenie?
Chcesz zarezerwować stolik?

ZADZWOŃ LUB NAPISZ