PODSTAWY

Podstawą naszej kuchni są najwyższj jakości produkty. W Vilano od lat wybiaramy tylko najlepszych dostawców, ponieważ wiemy, że właśnie od tego zaczyna się tworzenie dobrej restauracji.

FRUTTI DI MARE

Nasze ryby i owoce morza pochodzą od dostawców posiadających certyfikaty zrównoważonego rybołóstwa. Na specjalne Frutti di Mare menu zapraszamy od środy do piątku.

PASTA & PIZZA

Domowe makarony i pizze przygotowujemy na bazie mąki z włoskich młynów. Do produkcji pasty używamy także ekologicznych jaj, w które zaopatruje nas "Pan Jajo". "Pan Jajo" w chwilach wolnych od gonienia kur po łąkach gra w zespole rockowym MACHAON. Polecamy!

WARZYWA

Nad jakośćią warzyw czuwa Maciej Łoniewski. Specjalnie dla nas, jeszcze przed świtem wybiera najświeższe warzywa z targu warzywnego na Broniszach.

MIĘSO

Za najwyższej jakości mięso odpowiada najlepszy warszawski rzeźnik, Grzegorz "Crazy Butcher" Kwapniewski. Wołowina od p. Grzegorza pochodzi od bydła wolnowypasanego, karmionego trawą i jest wolna od hormonów wzrostu i antybiotyków.